Scroll Top
VELKOMMEN TIL FALSTERLY Glamping

Vi er glade for at kunne byde dig velkommen inden for i vores hyggelige anneks.

INFORMATION OM FALSTERLY GLAMPING

Vi har gået med en drøm om at bygge og åbne et overnatningssted i nogle år efterhånden, og nu er det endelig lykkedes. Fra garage, til stald, til redskabsrum til anneks med diverse ombygninger. Meget har stedet været igennem, og vi glæder os til at andre også får øjnene op for vores egn, og for vores lille oase. 

Vores glamping er primitivt på den måde, der ikke er indlagt vand, hvilket derfor også betyder, der er camping wc fremfor et rigtigt træk/slip, og at man vasker sig på gammeldags vis, og at du ikke kan komme i bad i annekset. Du kan dog anvende vores bruser mellem 15-18.00 på ankomstdagen og/eller mellem 8-10.00 på afrejsedagen. Ønskes der andre tider finder vi også en løsning på det.  

Vi går meget op i indretning, og har derfor indrettet annekset smagfuldt, elegant og med stil. Meget af indretningen består af genbrugsfund, da vi synes det giver god mening at give ting nyt liv et andet sted, og her passer disse ting perfekt ind i den stil vi har valgt til vores anneks. Nogle af de få ting som er nye er sengene, sengetøjet såsom dyner, hovedpuder, betræk og så wc´et. Selv dørene og vinduerne er genbrug, og vi elsker det har  været muligt at give så mange ting nyt liv.

Vores anneks kan huse 2 personer, og vi tilbyder flere forskellige tilvalg, velvære massage, kølig vin/øl/sodavand/champagne eller andre spændende ønsker. Det er blot at spørge os om din tanke kan indfries. Børn er velkomne fra en alder af 13 år, og skal altid være sammen med en voksen.

Der findes el kedel, og kaffe/te og mælk i køleskabet, som er til fri afbenyttelse. I prisen er morgenmad også inklusiv, og står klar til dig i annekset (køleskabet), så du kan tilberede og spise det præcist, når det passer dig bedst. Desuden kan du sidde/ligge udenfor og nyde udsigten i din egen lille “have” med udsigt direkte til naturen. 

Vi bor kun 2,5 KM fra en af de aller bedste og smukkeste skove og strande, nemlig Corzelitze skov og Hesnæs strand. Samtidig er det også et aktivt område med Hesnæs Havn, hvor der ligger en meget eftertragtet café, bager og konditori, som bestyres af de samme ejere som Sticks´n sushi. De har kastet deres kærlighed på egnen, hvilket giver skub og gang i masser af gode nye tiltag og spændende aktiviteter. De har også det yderst eftertragtede Pomle Nakke Traktør sted, som folk valfarter til at besøge, og spise. Begge steder ligger med havet, som nærmeste nabo.

Vi bor ca. 2.5 KM fra vores lokale købmand, og som næsten nabo er Bellas Pizzeria. Vi bor 10 KM fra Stubbekøbing og ca. 20 KM fra Nyk F. Der kører bus (737) lige ude foran døren til henholdsvis Stubbekøbing – Nyk F, hvor man også kommer igennem Horbelev og Hesnæs.

Vi har lagt links og billeder ind under menuen “vores område” til din inspiration om, hvad du kan lave/se mens du er i området.

Husk du også kan booke vores anneks og have din hest med på ferie på folden lige uden for døren. Se mere HER
Ønsker du at booke til velvære massage, og komme helt ned i gear, så tag et kig herinde, hvad du kunne tænke dig, og skriv det på din forespørgsel.

Vi taler dansk, tysk, engelsk og svensk.

 Alle priser du ser herunder er inkl. moms. 

Betaling via Mobile Pay (danske kunder) eller betal via linket, som kommer i bekræftelses mailen du modtager direkte efter din booking er afsendt.
Afbestilling med fuld  returret kan ske senest 7 dage før ankomst.

 

 

Overnatning
750
DKK pr. nat
for 2 personer
inkl. kaffe/te og morgenmad
Overnatning
650
DKK pr. nat
for 1 person
Inkl. kaffe/te og morgenmad
tilvalg
Variende
pris afhængig af ønske/r
Vin/øl/sodavand/champagne på køl
Spiritus efter ønske
Chokolade eller andre lækkerier
Booking
Kalender er ved at loade...
Powered by Booking Calendar