Scroll Top

Vores skønne område

Vi bor simpelthen så skønt med den smukkeste natur omkring os. Her på Falster har man aldrig særlig langt til vandet eller skoven, og man kan komme helt ned i gear, og samtidig er her masser at se og opleve, hvis man er til det.

Der er gang i udviklingen på Falster, hvilket betyder, der kommer nye spændende tiltag, både hvad gælder mad og spisesteder, men bestemt også oplevelser. Vi er så heldige vi bor tæt på Hesnæs Strand og havn, som kun er 2-3 km fra os. Her finder man noget af det nye der er sket, nemlig Falsters Kyst (Hesnæs Havn), som både har et meget eftertragtet bageri/konditori + en cafe på havnen, samtidig med de har og bestyrer det utrolig eftertragtede Pomle Nakke, som har den mest ekstraordinære udsigt ud over havet.

Vi har ikke længere end 20-25 km til Marielyst eller Nykøbing F, som begge har et stort udvalg af spisesteder, og mange butikker. Nyk F har også Guldborgsundcenteret, som har mange større butikker, såsom Føtex, Elgiganten og Burger King.

Tættere på ligger Stubbekøbing, som er en yndig havneby med flot udsigt ud over Grønsund og Farø broen. Her er specielt havnen et mødested med en grill, både fra forskellige steder, og Stubbekøbing Vinhandel, som er også har andre delikatesser end vin. 

Herunder vil jeg linke til nogen af de ting, som findes, men jeg får garanteret ikke nævnt det hele.

Spisestederne Pomle Nakke og Hesnæs Havn med bager/konditor og Café 2.5 km fra hvor vi bor. 

Masser af forskellige aktiviteter såsom sauna gus, Skt. Hans, pileflet og meget andet.

Vi kan tilbyde at køre jer til/fra Pomle Nakke mod et gebyr.

Verdens største samling af krokodiller på ét sted. 

I Krokodille Zoo har de alle krokodillearter  som eksisterer på planeten, og også Europas største krokodille. 

Der er netop åbnet en ny spændende tropehal.

Oplev middelalderen lige på den anden side af broen i Nykøbing F.

I middelalderbyen Sundkøbing kan du møde håndværkere, købmænd og modige riddere, der dyster på turneringsbanen. Oplev verdens største blide og skælv ved affyringen af de store kanoner.

 

Zipline

 

Er du til fart og højder, så besøg zipline i Systofte på Falster

Udstillingen starter ved motorcyklens spæde start i slutningen af 1800-tallet og tager dig med op gennem 1900-tallet med verdenskrige og 60’ernes rockikoner frem til de hurtige japanske maskiners indtog i 80’erne. Vi har mere end 200 motorcykler i udstillingen. Kom og oplev en spændende udstilling for børn og voksne i alle aldre.

 

Er du til kunst og kultur, så tag et smut til Galleri Arleth, som næsten er at finde i vores baghave. 

Fortidsmindeskov med masser af gravhøje, og hvor bla. H.C. Andersen har været flere gange.

En masse spændende kunst, og med skiftende kunsnere, som absolut er et besøg værd.