Scroll Top

Velkommen til vores lille firma med mange jern i ilden, og mange forskellige services at tilbyde.

Bag Falsterly står familien Eriksen bestående af Allan og Gitte (samt plejedatter Søs). Gitte er drivkraften bag Falsterly, og hende du vil møde, når du kontakter os for at gøre brug af en af vores services.

Falsterly blev sat i værk fordi Gitte udover at være plejemor elsker at lave forskelligt administrativt arbejde, men også havde et brændende ønske om at åbne et B & B på vores lille sted, hvor kvalitet og service blev sat i højsædet.

Vi bor på et mindre landsted på Falster, hvor vi har heste og katte, og desuden tæt på en af de mest fantastiske strande (Hesnæs) og ikke mindst det kendte og eftertragtede Pomle Nakke traktørsted samt Cafeen og bageren på Hesnæs Havn, som begge drives og bestyres af fremtrædende kokke og konditorer inden for gastronomiens Verden. 

Navnet Falsterly fandt vi på sammen med vores veninde, og vi synes det symboliserer og inkluderer den egn vi bor i, men også ordet ly, som for os både betyder ly for natten, men også ly i form af man kan føle sig tryg, og det synes vi så fint beskriver alle vores services, og os som personer. 

 Kontakt os endelig for en snak om, hvad vi kan hjælpe dig med. Udfyld kontaktformularen herunder eller send os en mail Cinfo><falsterly.dk

Vi taler tysk, svensk, engelsk og selvfølgelig dansk.

Alle priser du ser på vores side er inkl. moms.