Scroll Top
VELKOMMEN TIL FALSTERLY rideferie

Vi er glade for at kunne byde dig velkommen på rideferie hos os.

information om falsterly rideferie

Vi bor smukt her på Falster, tæt på både skov og strand, og med mange skønne ride muligheder, og det vil vi gerne give andre mulighed for at opleve også.

Konceptet er, at du først og fremmest er voksen dvs. over 18 år, og at du medbringer din egen hest. Vi har en dejlig fold du kan anvende med brædder/skel hele vejen rundt, og vi sørger for at stille vand balje til rådighed med jævnlige opfyldninger. Vi sørger også for at holde opsyn, hvis du ikke er her hele tiden.  Det er ikke muligt hesten kommer på stald. Hesten/ene skal være vaccinerede, og sygdomsfrie. Pas skal fremvises inden aflæsning, og tro & og love udfyldes inden ankomst vedr. sygdomme.

Der er plads til 2 heste på folden, så du kan komme her med en anden, hvis du ønsker det. Hvis hestene ikke kan gå sammen, så medbring tentorstål + tråd, så i kan dele folden op. Alle andre ting du/i skal bruge skal i selv medbringe f.eks. foder, sadel etc. 

Prisen er 50,- DKK pr. dag pr. hest.

Vi kan tilbyde overnatning i forbindelse med rideferien i vores skønne B & B, som ligger i forbindelse med pågældende fold. Læs mere HER eller se mere under B & B i menuen. 

Vi har også mulighed for at tilbyde overnatning i vores campingvogn, som står på en dejlig intim campingplads kun små 2 km fra vores hjem. Om sommeren er der bla. pool (uopvarmet). Læs mere HER eller se mere under menuen camping.

For god ordens skyld så har vi over 30 års erfaring med heste, og har også selv 3.

Send forespørgsel HER